روغن ها و چربی ها |
سلامتی نعمتی است بزرگ که حفظ آن به عملکرد و روش زندگی بستگی دارد . رشد و توسعه در هر جامعه ی بشری ، از وضعیت بهداشت آن جامعه ، خصوصا میزان امید به زندگی و چگونگی تغذیه برآورد می شود . مسلما جوامعی را پیشرفته می نامیم که مردم آنها از نعمت تندرستی ، بهداشت و تغذیه ی مناسب سود برند . سوء تغذیه به دنبال خود دور معیوبی را ایجاد می کند که مانع رسیدن جامعه به دروازه های رشد و توسعه می شود و جامعه را به سراشیبی سقوط نزدیک می سازد . برای دستیابی به شناختی اصولی در این زمینه ، ابتدا میزان نیاز جامعه ی بشری به روغنها و انواع آن باید مشخص شود . آنگاه نحوه ی تدارک و تامین انواع روغنهای لازم از منابع گوناگون برنامه ریزی گردد . در این برنامه ریزی لازم است جنبه های طبی و تغذیه ای چربیها و عوارض و تبعات مصرف آنها مورد توجه قرار گیرد . آگاهی دادن به جامعه و بالابردن دانش مصرف کنندگان به عهده ی تولید کنندگان است . در اجرای این رسالت ،
گزارش مختصری که توسط دفتر تحقیقات " فریکو " تهیه شده است ، تقدیم می گردد . با این امید که بتواند پاسخگوی پرسش های بالا باشد . ممکن است مطالب عنوان شده از نظر سطح علمی ، برای همه ی خوانندگان به یک میزان قابل استفاده نباشد که این امر در مورد متون علمی اجتناب ناپذیر است . پس هر خواننده ای می تواند بر اساس آگاهی خود ، حصّه ای از این مطالب را دریافت کند . |