روغن آفتابگردان از دانه های گل آفتابگردان روغنی توسط فشار مکانیکی ( پرس کردن ) یا توسط حلال و یا ترکیبی از دو روش به دست می آید . دانه آفتابگردان یکی از با ارزش ترین دانه های روغنی بوده و روغن آفتابگردان در حدود 30 درصد کل روغن های نباتی تولید شده در جهان را تشکیل می دهد .
مقدار روغن در دانه های آفتابگردان به طور متوسط 40 درصد است که در مقایسه با سویا و تخم پنبه ( در حدود 17 درصد ) ، بسیار بالاتر است . روغن آفتابگردان در بسیاری از مناطق جهان انتخاب برتر مصرف کنندگانی است که رژیم غذایی سالمتر را ترجیح می دهند .
1 لیتری : 12 عدد بطری در هر کارتن 1.5 لیتری : 9 عدد بطری در هر کارتن 3 لیتری : 6 عدد بطری در هر کارتن
مشخصات روغن آفتابگردان نینا به شرح زیر می باشد :
میزان انرژی در هر قاشق غذا خوری روغن : 126 کیلوکالری اسید های چرب اشباع شده : 10 الی 12 درصد اسید های چرب با یک پیوند غیر اشباع ( اسید اولئیک ) : 21 الی 35 درصد اسید های چرب دارای چند پیوند غیر اشباع ( اسید لینولئیک ) : 50 الی 66 درصد کلسترول : 0 سدیم : 0 کربوهیدرات : 0 پروتئین : 0
دانلود مشخصات دقیق فیزیکی و شیمیایی این محصول در فرمت PDF (حجم فایل: 107 کیلوبایت)
دانلود تاییدیه آزمایشگاهی شرکت Lux Control آلمان برای این محصول در فرمت PDF (حجم فایل: 516 کیلوبایت) |
|