توصیه های بهداشتی :
- روغن های مایع را میتوان به عنوان روغن سالاد به کار برد و در پخت و پز و سرخ کردنیها استفاده کرد.
- هنگام استفاده از روغن مایع از حرارت دادن زیاد و سریع آن باید جدا پرهیز کرد.
- بسته بندی مناسب باعث جلوگیری از فساد زود هنگام روغن مایع می شود.
- روغن مایع نباید در معرض گرما ، نور و هوا قرار گیرد .
- هنگام خرید باید به تاریخ مصرف آن توجه کرد.
توصیه های بهداشتی :
- روغن های مایع را نباید بیش از شش ماه در منزل ذخیره کرد.
- پس از هربار مصرف روغن مایع ، درب آن باید بسته شود تا در معرض هوا قرار نگیرد.
- هنگام خرید دقت کنید تا روغن مایع دارای لرد و املاح و نیز دو فاز مایع و جامد نباشد.
- با توجه به قدمت 30 الی 40 ساله صنعت روغن نباتی در کشور بدیهی است تکنولوژی مدرن
و پیشرفته در کیفیت مطلوب تصفیه روغن تاثیر جدی خواهد داشت.
تحقیقات